"Maka (tetapkanlah kepercayaanmu) Bahawa Sesungguhnya tiap-tiap kesukaran disertai kemudahan" ( Al-Insyirah : 5)

Monday, April 11, 2011

Yuk....update yuk!!

Assalamualaikum smueee....

Hehehe....buat julung2 kalinya blog ini di update.

Walaupun dh hampir 3 bulan meninggalkan daerah blog ini, namun hari ini terasa terpanggil untuk menaip lantas meng 'update' kan blog ini...

Dah berhabuk rupanya wall aku nii....fuh..fuhhh!!

Sebenarnya xde ape2 pun yg nak share..even mmg byk idea yg nk dishare *wink2*...

Tapi disebabkn kekangan waktu untuk exam..maka keterbatasan ini wajar menjadi alasan mengapa aku x letakkn ape2 yg menarik untuk dibaca... (sedey nyer...)

Tapi jangan risau,,,

Exam akan habis dalam 3-5 hari jer lagi.... harap bersabar yer semuaaaa....

Just...kalau ada kelapangan waktu...doakan diri ini & sahabat handai yg lain utk terus excel dlm exam yg mendatang... jadual nya adalah seperti berikut;


RABU : MICROBIOLGY (essay) 9am-11am


SABTU :  (common MCQ paper) 2.30pm-3.50pm
1) MICROBIOLOGY
2) BIOCHEM
3) PHARMACEUTICAL ANALYSIS
4) PHARMACOLOGY



BEST OF LUCK TO MY FRIENDS.... ganbate kudaisai!!!



1 comment:

  1. assalamualaikum...tunaikan janjimu..dah cuti..cpt update!!huhu

    ReplyDelete

U also may like:

Related Posts with Thumbnails